Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@01:06:40 GMT

طرز تهیه دسر موز، خوشبو و خوشمزه

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۹۲۷۹

طرز تهیه دسر موز، خوشبو و خوشمزه

فراروـ دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. با شروع فصل گرما خوردن یک دسر خنک و خوشمزه در روز‌های گرم تابستان خیلی بسیار لذت‌بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فرارو، دسر موز یکی از انواع دسر‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن موز در ترکیباتش عطر و طعم بی‌نظیری دارد و برای پذیرایی در مهمانی و جشن‌ها نیز انتخاب مناسبی است. دسر موز روش تهیه بسیار آسانی دارد که طرز تهیه آن در ادامه این مطلب تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه دسر موز موز رسیده: ۳ عدد
پودر ژله موز: ۲ بسته
بیسکوییت پتی پور: نصف یک بسته
خامه صبحانه: یک پاکت ۲۰۰ گرمی
آب جوش: ۲ لیوان
آب سرد: ۱ لیوان نکات مربوط به موز و خواص شگفت‌انگیز آن موز ازجمله میوه‌های محبوب در سراسر دنیاست که خواص بی‌نظیری دارد. این میوه خوشمزه و محبوب دارای مقدار زیادی فیبر، پتاسیم، ویتامین B و C، منیزیم، مس، منگنز، کربوهیدرات، پروتئین و... است. موز همچنین برای تقویت دستگاه گوارش، تقویت کلیه‌ها، تقویت بینایی، تقویت استخوان‌ها و حفظ سلامت قلب مفید است و به کاهش وزن در افرادی که رژیم غذایی دارند، کمک می‌کند. موز دارای آنتی اکسیدان‌های بسیار قوی است و تاثیرات مثبتی روی تمرینات ورزشی دارد. موز همچنین یک میان وعده مقوی و انرژی‌زاست و می‌تواند تا چند ساعت انرژی لازم برای فعالیت‌های بدنی را فراهم کند.   برای تهیه دسر موز بهتر است از موز‌های لهیده و سیاه شده استفاده کنید که اتفاقا خواص بیشتری نسبت به موز کال و سالم دارند؛ بنابراین موز‌های لهیده و سیاه را دور نریزید و برای تهیه دسر و یا شیرموز از آن‌ها استفاده کنید. طرز تهیه مرحله به مرحله دسر موز ۱ ـ برای شروع کار ابتدا دو بسته پودر ژله را داخل یک کاسه پیرکس یا فلزی بریزید و دو لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. کاسه را روی بخار کتری یا سماور بگذارید و کمی هم بزنید؛ سپس صبر کنید تا دانه‌های ژله کاملا با بخار و به روش بن ماری حل شوند. بعد از اینکه ژله کاملا حل شد، یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و ژله را هم بزنید.   ۲ ـ قالب مورد نظر را انتخاب کنید و نیمی از مایه ژله را داخل آن بریزید؛ سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد.   ۳ ـ موز‌ها را پوست کنید و داخل پارچ مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزید. خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و این مواد را یک دقیقه بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس مخلوط موز و خامه را به بقیه مایه ژله که کاملا سرد شده است، اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا همه مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند.   ۴ ـ بیسکوییت‌ها را داخل یک یک کیسه فریزر بریزید و با گوشت‌کوب روی آن بکوبید تا کاملا خرد شوند؛ سپس بیسکوییت‌های خرد شده را به مخلوط خامه و موز و ژله اضافه کنید و خوب هم بزنید.   ۵ ـ بعد از اینکه ژله داخل یخچال بست و کمی سفت شد، قالب را از یخچال خارج کنید و مایه دسر را روی ژله بسته شده بریزید و با کف قاشق صاف کنید. دوباره قالب دسر را داخل یخچال بگذارید و حدودا ۶ تا ۷ ساعت زمان بدهید تا کاملا سفت شود و ببندد.   ۶ ـ برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود. اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود، درحالی که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیش‌تری نیاز دارند.   حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین کنید. نوش جان

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرز تهیه دسر موز روکر موز انواع دسر دسرهای خوشمزه طرز تهیه اضافه کنید هم بزنید تهیه دسر دسر موز دسر ها آب جوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۹۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت

در جریان بارندگی‌های اخیر و سیلابی که در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و اصفهان به‌راه افتاد بسیاری از بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی دچار آسیب‌های جدی شدند. پیگیری از مسئولان میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان مشخص کرد که بیش از ۱۸۴ میلیارد ریال به بنا‌ها و آثار تاریخی استان آسیب وارد شده است. روز گذشته نیز فعالان میراث فرهنگی در زواره خبر دادند که آبگرفتگی، ۲۰۰ خانه تاریخی را تخریب کرده و خسارت شدیدی به ۱۰ خانه صفوی و قاجاری زواره وارد شده است.

  بخش اسلامی قلعه نرماشیر کاملاً فروریخته

به گزارش ایلنا، «محسن موحدی» معاون میراث فرهنگی استان کرمان نیز به تخریب بنا‌های تاریخی استان پس از بارندگی‌های اخیر اشاره کرد و گفت: استان کرمان منطقه جغرافیایی بسیار وسیعی است که آثار و بنا‌های تاریخی این استان در اقلیم کوهستانی و کویری آن پراکنده هستند.

او گفت: اغلب آثاری که در استان کرمان به دنبال بارش‌های اخیر دچار آسیب شده‌اند مربوط به اقلیم کویری است چراکه در بنا‌های این منطقه معمولا بیشترین مصالحی که به‌کار رفته، خاک و کاهگل است.

موحدی درخصوص آمار موجود و میزان خسارتی که سیل به بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی وارد کرده است، اعلام کرد: اداره میراث فرهنگی استان کرمان همچنان در حال جمع‌بندی خسارات سیل کرمان است که به محض تکمیل به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود، اما مهمترین آثاری که هم‌اکنون تخریب شده‌اند یخچال تاریخی سیرجان و قلعه نرماشیر است که قسمت مربوط به دوره اسلامی آن کاملا فروریخته.

معاون میراث فرهنگی افزود: خوشبختانه پلان و نقشه‌های بنا‌های تاریخی تخریب شده موجود هستند که بر اساس اطلاعات موجود می‌توان این بنا‌ها را به‌سرعت مرمت و بازسازی کرد.

نجات یخچال خراب سیرجان پس از بارندگی!

یخچال تاریخی سیرجان که سال‌ها قبل بدون توجه به تذکر میراث فرهنگی توسط مالک به‌صورت کاملا خودسرانه و غیراصولی مرمت شده بود، گنبد آن در جریان بارندگی و سیلاب اخیر، فروریخت.

معاون میراث‌فرهنگی استان کرمان درباره این اثر گفت: یخچال تاریخی سیرجان که یکی از مهمترین بنا‌های تاریخی کرمان است سال‌ها قبل بدون اخذ مجوز و توجه به تذکرات میراث فرهنگی توسط مالک مرمت شد که در آن زمان امکان مداخله توسط کارشناسان میراث فرهنگی وجود نداشت چراکه هر اقدامی صورت می‌گرفت این اثر تاریخی بیشتر تخریب می‌شد.

او گفت: یخچال تاریخی سیرجان، اما پس از بارندگی دچار تخریب جدی شد و گنبد مرمت شده آن فرو ریخت که درحال حاضر با توافقی که با مالک صورت گرفته، قرار است این بنای ارزشمند با اصولی علمی مرمت شود تا پایداری خود را در مواجهه با بلایای طبیعی حفظ کند.

موحدی، اما در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چه تعداد بنای تاریخی شاخص در استان کرمان وجود دارد که توسط مالکین دچار دخل و تصرف‌های جدی می‌شود، ادامه داد: این سوال سختی است، اداره میراث‌فرهنگی استان کرمان تلاش دارد آثار و بنا‌هایی که در اختیار بخش خصوصی و دولتی هستند را به‌طور مداوم رصد کند. درحال حاضر بنا‌هایی که در اختیار میراث فرهنگی وضعیت خوبی دارند و در شرایط مناسبی نگهداری می‌شوند، اما بنا‌هایی که در اختیار دستگاه‌های دولتی از جمله اوقاف هستند به دلیل وجود وارث بیشتر مورد آسیب و تخریب قرار می‌گیرند.

دیگر خبرها

  • آموزش روز اول، طرز تهیه مرغ خوشمزه با کشمش و زرشک
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • طرز تهیه اکبر جوجه با آب نمک به سبک رستورانی + راز خوشمزگی و نرم شدن گوشت جوجه
  • طرز تهیه یک غذای محلی خوشمزه با دم گاو (فیلم)
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • طرز تهیه سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • طرز تهیه پاستای اسفناج و خامه ساده و خوشمزه