Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@12:15:57 GMT

دستور تهیه ژله بستنی

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۲۰۷۴

دستور تهیه ژله بستنی

بدون شک از راحت‌ترین و کم دردسر‌ترین دسر‌های مجلسی که میتونید برای مهمونی آماده کنید ژله بستنی هست که نه نیاز به فن خاصی داره و نه زمان و انرژی زیادی میبره. تازه نتیجه‌ی جذاب و خوشمزه و همه پسند هم داره. امروز بهتون طرز تهیه‌ی کامل یه دسر مجلسی خوشگل رو میگم که میتونید با یکم خلاقیت و تغییر کلی بهش تنوع بدید و دسر همیشگی سفره‌های مهمونی تون باشه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دستور سریع

لایه اول: طالبی‌ها رو با هر وسیله‌ای که امکانش هست توپی کنید یا اینکه با چاقو برش‌های مربع یا مثلث هم اندازه بزنید که توی ژله زیبا بشه. ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و بهش ۲/۳ لیوان آب سرد اضافه کنید. کف قالب رو چرب کنید و مقداری از ژله رو بریزید توش و بذارید توی یخچال تا کمی ببنده و به غلضت سفیده تخم مرغ برسه. بعد تکه‌های طالبی رو بچینید روش و بقیه ژله آلوئه ورا رو روش بریزید و بذارید یخچال تا ببنده.
لایه دوم: یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و بهش نصف لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. بعد از اینکه کاملا مخلوط شد روی لایه اول که بسته شده بریزید.
لایه سوم: یک بسته ژله لیمو رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و بهش نصف لیوان بستنی وانیلی اضافه کنید. بعد از اینکه کاملا مخلوط شد روی لایه دوم که بسته شده بریزید.
چند ساعتی اجازه بدید تا ژله کاملا بگیره و سفت بشه. بعد از قالب جدا کنید و با سلیقه خودتون برش بزنید.
برای جدا شدن از قالب با توجه به جنس قالبتون که در ادامه توضیح خواهم داد عمل کنید.

مواد لازم

طالبی توپی برای تزیین لایه اول
۱ بسته ژله آلوئه ورا+ ۱ لیوان آب جوش+ ۲/۳ لیوان آب سرد برای لایه اول
۱ بسته ژله آلوئه ورا+ ۱ لیوان آب جوش+ نصف لیوان بستنی وانیلی برای لایه وسطی
۱ بسته ژله لیمو+ ۱ لیوان آب جوش+ نصف لیوان بستنی وانیلی برای لایه پایینی


چرا نسبت‌ها به این صورت هست؟

شاید براتون سوال پیش اومده باشه که چرا مقادیری که در این دستور اومده، با مقادیر آب جوش و آب سرد که پشت بسته بندی ژله نوشته شده فرق میکنه؟ جواب اینه که ژله رو اگه با دستور پشتش درست کنید خیلی هم عالی میشه. بافت نرم و لطیفی داره و وقتی خورده میشه توی دهن سریع‌تر آب میشه، ولی همین نرم بودن باعث میشه شکل پذیریش کمتر بشه و آسیب پذیر‌تر باشه. به همین دلیل ما توی ورژن‌های مجلسی سعی میکنیم ژله رو کمی سفت‌تر درست کنیم که هم بهتر شکل بگیره و هم اینکه اگه ساعتی رو توی دمای محیط موند، ذوب نشه. به همین دلیل از مقادیر کمتری مایع برای حل کردن پودر ژله استفاده میکنیم که نهایتا ژله سفت تری بهمون بده. در مورد بستنی هم باز به همین دلیل و اینکه ژله بیش از حد شیرین نشه مقدارش رو نصف لیوان استفاده کردم.


چیکار کنیم خیلی شیرین نباشه؟

ژله بستنی به دلیل وجود بستنی، شیرینی مضاعف داره به همین دلیل ممکنه برای خیلی‌ها خوشایند نباشه. این دسر، چون از طالبی داخل ژله بستنی استفاده شده، شیرینی خیلی زیاد نداره و وجود میوه میتونه اون حس بیش از حد شیرین رو رفع کنه. اگه از میوه استفاده نکردید یا به هر دلیل خواستید مقدار شیرینیش کمتر بشه میتونید از خامه به جای بستنی استفاده کنید، ولی اگه میخواید سالم‌تر باشه میتونید ماست همزده رو جایگزین بستنی کنید. البته باید تغییر طعمش رو هم بپذیرید. به نظر من که با ماست خیلی هم خوشمزه میشه، ولی اگه میخواید برای مهمونی درستش کنید پیشنهاد میکنم قبلش یه بار خودتون تستش کنید که از طعم متفاوتش غافلگیر نشید.
چیکار کنیم لایه‌های ژله از هم جدا نشه؟

نکته‌ای که باید دقت داشته باشید اینه که لایه‌های جدیدی که روی قبلی‌ها میریزید گرم باشه. نه خیلی داغ که ژله زیریش رو ذوب کنه، ولی مقداری گرم بودن مایع لایه جدید باعث میشه لایه‌های ژله به هم بچسبند و اگه قالبی تهیه کرده باشید و بخواید ژله رو برش بزنید، لایه هاش از هم جدا نشه.

ژله بستنی رو لیوانی سرو کنیم یا قالبی؟

ژله بستنی رو میتونید به هر دو صورت سرو کنید. من در این دستور مدل قالب کیکی ش. رو توضیح دادم، ولی میتونید دقیقا همین مراحل رو توی قالب‌های تک نفره و یا حتی لیوان درست کنید. فرقش اینه که توی روش لیوانی شما دیگه دردسر جدا کردن ژله بستنی از قالب رو نخواهید داشت، ولی در ورژن‌های قالبیش باید قبل از سرو، ژله رو از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظرتون قرار بدید.
قالب فلزی یا پلاستیکی برای ژله بهتره یا سیلیکونی؟

من همیشه برای دسر با قالب‌های فلزی راحت‌تر هستم. این ژله بستنی رو با قالب کیک گرد قطر ۲۳ سانتی تهیه کردم. استفاده از قالب‌های پلاستیکی هم خیلی آسونه. در نهایت اگه قالبتون سیلیکونی بود هم نگران نباشید، چون به سادگی و با رعایت چند نکته میتونید ژله رو صحیح و سالم خارج کنید.

چطور ژله رو از قالب جدا کنیم؟

برای جدا کردن ژله از قالب چندین ترفند وجود داره که کار رو راحت‌تر میکنه.

اول اینکه قبل از اینکه ژله رو داخل قالب بریزید قالب رو با مقدار خیلی کم روغن چرب کنید. نکته‌ی خیلی خیلی مهم برای ژله اینه که باید خیلی صبور باشید و چند ساعتی تحمل کنید و ژله رو از قالب خارج نکنید تا کاملا توی یخچال ببنده و سفت بشه. بعد از بسته شدن دسر هم، وقتی از یخچال خارج کردید دورش رو با چاقو آزاد کنید به طوری که به ژله آسیبی نرسه. بعد به آرومی با انگشتتون لبه هاش رو به داخل بکشید که از دیواره جدا بشه. من در این مرحله از خلال دندون استفاده میکنم و با فاصله‌های کم، بین قالب و ژله بستنی رو خلال دندون میذارم. این باعث میشه هوا از کنار دیواره‌ی قالب واردش بشه و ژله راحت‌تر خارج بشه.

اگه از برگشتن ژله مطمئن نیستید میتونید چند ثانیه‌ی کوتاه قالب رو داخل آب گرم بذارید. فقس دقت داشته باشید اگه زیاد بذارید ژله تون ذوب میشه.   منبع:دونفره

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی دسر بستنی ژله بستنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۲۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصیبت جدید مستاجران؛ قیمت نجومی کارتن موز!

از کف تا سقف‌شان انباشته از کارتن‌های موز صادراتی است. کارتن‌های موز سمت راست به ردیف کارتن‌های زیره ۳ لایه و کارتن‌های سمت چپ به ردیف کارتن‌های زیره ۵ لایه اختصاص دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، ردیف‌های تنگ هم که به کوهی کارتنی می‌مانند.

کارتن؛ یکی از مصائب مستاجران

عباس، کارگر یکی از همین حجره‌هاست. او هر روز پیش از طلوع آفتاب سراغ دیگر حجره‌ها می‌رود و کارتن‌های موز محکم و قابل استفاده را جمع‌آوری و خریداری می‌کند؛ بعضی‌ها را به تعداد و بعضی دیگر را به کیلوگرم می‌خرد. قبل از خرید هم به توصیه آقا جمشید (صاحب کارش) خوب کارتن‌ها را وارسی می‌کند تا عیب و ایرادی نداشته باشند. از ساعت حدود ۱۰ صبح قبل از آمدن آقاجمشید، کارتن‌ها مرتب و منظم در حجره روی هم ردیف عمودی ردیف شده‌اند. کمی بعد از آن هم سر و کله مشتری‌ها که این روز‌ها اغلب مستاجر هستند، پیدا می‌شود. عباس هوای آن‌ها را دارد. چون خاطره‌های چندان خوبی از روزگار اجاره‌نشینی خود و اهل و عیالش ندارد. یکی از آن خاطرات همین تهیه کارتن‌های مقاوم برای اسباب‌کشی بود که باید بابت‌شان کلی هزینه پرداخت می‌کرد.

کارتن موزی کم از خدمات پکینگ ندارد!

یکی از مشتری با شنیدن قیمت کارتن‌های موز صادراتی از دهان عباس، کمی متعجب می‌شود و دوباره قیمت را می‌پرسد. عباس هم که عادت دارد به دیدن این تعجب کردن‌ها، تکرار می‌کند: «سایز بزرگ ۲۵ هزار تومان و سایز کوچک ۲۰ هزار تومان.» مشتری که هنوز متعجب است باز می‌پرسد: «این قیمت که گفتید برای همین کارتن‌های موزی‌ست دیگر؟» عباس، چای را لاجرعه سر می‌کشد: «بله؛ توی هر کدامشان می‌توانی از ۵ تا ۱۰ کیلوگرم با خیال راحت اسباب جای بدهی و با خودت ببریشان تا آن سر دنیا.» مشتری که پیش از این کارتن‌های موز را از برخی اصناف با قیمت هر کارتن ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان تهیه می‌کرد و با شنیدن هزینه‌های چند ده میلیونی خدمات پکینگ ویژه اسباب‌کشی، دود از سرش برمی‌خاست، بی‌معطلی ۱۰ کارتن موز سایز کوچک از عباس خرید تا همه زندگیش را در آن بسته‌بندی کند.

دیگر خبرها

  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • مصیبت جدید مستاجران!
  • مصیبت جدید مستاجران
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • مصیبت جدید مستاجران؛ قیمت نجومی کارتن موز!
  • طرز تهیه بستنی در خانه + ویدئو | فوت و فن درست کردن بستنی ساده بدون ثعلب و دستگاه | فقط ۱۰ دقیقه وقتتان را می‌گیرد
  • غار هارپیا ؛ اینجا زمین کاملا چین خورده است! (+عکس)